wtorek, 18 czerwca 2013

~ 117.

~. waniliowo-budyniowe płatki ryżowe z czereśniami i czekoladą z orzechami i rodzynkami .~



16 komentarzy:

  1. Czereśnie i do tego czekolada :) Musiało być bardzo smaczne ;D

    OdpowiedzUsuń
  2. Czereśnie <3 Jak one tu śliczne wyglądają, i Milka... Idę po czekoladę!

    OdpowiedzUsuń
  3. Podałabyś proporcje? Ponieważ mi, kilka łyżek płatków wystarcza na przykrycie dnia miseczki :(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zagotowałam 2 szklanki płynu, wsypałam 6 łyżek płatków i gotowałam do odparowania. Łyżkę proszku budyniowego wymieszałam w połowie szklanki wody i dodałam do płatków i ponownie zagotowałam.

      Usuń
  4. Czereśnie i czekolada to dobrze dobrany duet. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale śniadanie! Wygląda mega pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Czekolada, czereśnie i płatki ryżowe - mniam! <3

    OdpowiedzUsuń
  7. płatki w takim wydaniu musiały być przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Pycha! Jedno z najlepszych połączeń! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. kusicie czereśniami właśnie wtedy gdy u mnie się skończyły, nieładnie :P

    OdpowiedzUsuń
  10. czereśnie i dobra czekoladka i coś budyniowego idealne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. ale sobie dzisiaj dogodziłaś proszę :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Nie kuś czekoladą!
    Nie jadłam jej:p

    OdpowiedzUsuń

Miło mi, że tu jesteś :)