niedziela, 3 marca 2013

~ 43.

śmietankowo-waniliowe* płatki ryżowe z borówkami amerykańskimi, migdałami  i białą czekoladą


*na budyniu śmietankowym z dodatkiem aromatu waniliowego
Podwójna rozkosz :D

Dziękuję za wszelkie pomysły na wykorzystanie awokado. Ostatecznie zrobiłam pastę na kanapki.
O dziwo rodzicom też smakowało, choć nie przepadają za takimi eksperymentami :)

ask? 

38 komentarzy:

  1. Och, wyglądają cudownie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Wspaniale połączyłaś smaki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mmm ależ smaczne dodatki do tych płatków -bosko !

    OdpowiedzUsuń
  4. migdały, biała czekolad, moje ulubione smaki;)

    OdpowiedzUsuń
  5. idealne połączenie! i wygląda tak cudownie lekko i pysznie:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Płatki ryzowe, borówki i biała czekolada? Kusisz! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. wszędzie te płatki ryżowe-faktycznie one takie smaczne?
    śniadanko wygląda cudownie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda smakowicie :D
    Piękne zdjęcia, jaki masz aparat? :)

    OdpowiedzUsuń
  9. parpar - są pycha, koniecznie spróbuj :)
    A z takimi dodatkami to już w ogóle niebo <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Rzeczywiście istna rozkosz ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. ale wypasione śniadanie:) podwójnie waniliowe, do tego biała czekolada! pycha!

    OdpowiedzUsuń
  12. połączenie borówek, białej czekolady i migdałów to mistrzowskie połączenie!

    OdpowiedzUsuń
  13. świetne połączenie i ta czekolada biała <3

    OdpowiedzUsuń
  14. Ślicznie tu u Ciebie - zostaję na dłużej :)

    OdpowiedzUsuń
  15. migałby i borówki, cudne połączenie

    OdpowiedzUsuń
  16. Ojejciu, borówki <3 Brakuje mi ich na co dzień :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Potrójna - rozkoszne zdjęcia!:)))

    OdpowiedzUsuń
  18. oczarowałaś mnie tym śniadankiem!

    OdpowiedzUsuń
  19. wpraszam się na takie śniadanie! :>

    OdpowiedzUsuń
  20. o, jaką dokładnie zrobiłaś pastę z awokado? jestem bardzo ciekawa. (;

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ostatecznie zrobiłam tę co zaproponowałaś, z czosnkiem, sokiem z cytryny, odrobiną soli, dodając różne przyprawy, które były akurat pod ręką. Naprawdę bardzo wszystkim smakowało, dzięki za pomysł:)

      Usuń
  21. też zrobiłam pastę z awokado i również każdemu smakowała:D co mnie baardzo dziwiło:D

    OdpowiedzUsuń
  22. Matko, jakie letnie śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  23. o rany, ale pyszne połączenie!

    OdpowiedzUsuń
  24. borówki <3 kocham ponad wszystko!

    OdpowiedzUsuń
  25. wczoraj jadłam na kolacjee :D haha xD
    ślicznie podane <3

    OdpowiedzUsuń
  26. strasznie tęsknię za borówkami... :)

    OdpowiedzUsuń
  27. podwójna rozkosz? ja tu widzę szsciokrotną rozkosz ;D pyszne jedzonko ;]

    OdpowiedzUsuń
  28. To połączenie uwielbiam ♥ Jak jest borówkowy sezon to mogę wcinać non stop :D

    OdpowiedzUsuń
  29. raczej rozkosz razy tyle ile dodatków :D

    OdpowiedzUsuń
  30. o mój boże, raj dla kubków smakowych po prostu! robię taką jutro haha :)!

    OdpowiedzUsuń

Miło mi, że tu jesteś :)