sobota, 16 lutego 2013

~ 28.

gofry z masłem orzechowym i bananem/ cukrem pudrem i dżemem wiśniowym, 
kawa zbożowa waniliowa


Słodkie gofry na leniwe, sobotnie śniadanie sprawdzają się znakomicie. Mamie i tacie też smakowały 
i coś czuję, że niedługo będę musiała zrobić jeszcze raz, ale tym razem z podwójnej porcji :)

Miłej soboty:)


27 komentarzy:

  1. Takie gofry to bym zjadła! *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. Z takimi dodatkami to ja bym zjadła *.*

    OdpowiedzUsuń
  3. gofry mniam


    Tobie również miłej ;*

    OdpowiedzUsuń
  4. Też muszę sobie przygotować jakieś gofry! ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja też poprosze o takie gofry, mogą być jutro u mnie na stole? :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Od dawna się przymierzam do gofrów! Narobiłaś mi smaka ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. dziękuję, wzajemnie! miła będzie na pewno, bo dobrze rozpoczęta

    OdpowiedzUsuń
  8. No, u mnie ostatnio też były gofry z masłem orzechowym i bananem :) Pychota!

    OdpowiedzUsuń
  9. Zazdroszczę tych gofrów <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Robisz super zdjęcia! I te gofry wyglądają bardzo idealnie ;p

    OdpowiedzUsuń
  11. wow , marzę o tym żeby mi wyszły takie pyszne gofry jak u ciebie , i jeszcze te dodatki *-*

    OdpowiedzUsuń
  12. jako, że wieki gofrów nie jadłam i raczej wieki nie zjem, to się wpraszam do Ciebie ;]

    OdpowiedzUsuń
  13. jak ja dawno nie jadłam gofrów! cały czas mówię, że pora zrobić i... jakoś nadal ich nie zrobiłam:(

    OdpowiedzUsuń
  14. pyszne gofry :)
    i śliczne zdjęcia

    OdpowiedzUsuń
  15. Ja chcę gofry! Pyszności :)

    OdpowiedzUsuń

Miło mi, że tu jesteś :)