sobota, 9 lutego 2013

~ 15. pod kokosową pianką..

owsianka z ananasem pod kokosową pianką


Idealna. Polecam wszystkim fanom połączenia wiórek kokosowych i ananasa.


22 komentarze:

  1. pod kokosową pianką? mniam! <3

    OdpowiedzUsuń
  2. mmm ale pyszny pomysł na owsiankę ;d

    OdpowiedzUsuń
  3. z pewnością to połączenie musi smakować wspaniale i niezwykle egzotycznie. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Mmm, pycha. Konieczne do wypróbowania ^^

    OdpowiedzUsuń
  5. taka owsianka z pewnością by mi smakowała. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Odpowiedzi
    1. To była kompletna improwizacja.
      Ugotowałam owsiankę, wyłożyłam ją w naczyniu żaroodpornym, dodałam ananasa.

      Kokosowa pianka:
      2 białka, jakieś słodzidło i wiórki kokosowe.

      Białka z cukrem ubić na sztywną pianę. Następnie dodać wiórki kokosowe i wymieszać.

      Piekłam około 20 minut :)

      Usuń
  7. wygląda przepysznie, kokos i ananas to idealne połączenie *.*

    OdpowiedzUsuń
  8. a jak sie robi taka piankę??


    to ja ja mam dobrze z moja mamą :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wykonanie pianki jest dziecinnie proste:)

      2 białka, cukier, wiórki kokosowe

      Białka z cukrem ubić na sztywną pianę, dodać wiórki kokosowe i wymieszać.
      Piec około 20 minut.

      Usuń
  9. pysznie wygląda:)taka kokosowa pianka by mi się przydała jutro na śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Ojejciu, ale musiała być pyszna *.*
    Co do gruszki nashi to raczej nie polecam, jest taka bez smaku. Ale każdy ma inny gust, więc zawsze można spróbować. :)

    OdpowiedzUsuń
  11. połączenie takie letnie.. ;) ach!

    OdpowiedzUsuń
  12. widzę, ze niezłe kombinacje u Ciebie idą z tymi owsiankami :)
    połącznie ananasa i wiórek kokosowych jest rewelacyjne :P

    OdpowiedzUsuń
  13. pychotka :) musi świetnie smakowac ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Muszę zrobić z taką pianką! Wygląda przepysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. O rany, wygląda tak kusząco!!

    OdpowiedzUsuń

Miło mi, że tu jesteś :)